Forensic Social Work Ethics Series November 20th, 2024 11am-6:10pm AT/10am-5:10pm ET/9am-4:10pm CT/7am-2:10pm PT

1 1	1	1
Торіс	Presenter	Time
Welcome	Jim Campbell	15 minutes
Reviewing Agenda	&	11am-11:15am AT
Discussing Process for Evaluation	Ali Winters	10am-10:15am ET
General Housekeeping		9am-9:15am CT
Logistics of the Day		7am-7:15am PT
Introducing Keynote Speaker		
Keynote Speaker	Frederic Reamer	60 minutes
Ethical Decision-Making in Forensic		11:15am-12:15pm AT
Social Work		10:15am-11:15am ET
		9:15am-10:15am CT
		7:15am-8:15am PT
	BREAK	
(10 minutes: 12:15pm-12:25pm AT/11:15am-		T/8:15am-8:25am PT)
Resolving the Ethical Dilemma of Dual	Ali Winters	60 minutes
Loyalty in Corrections	&	12:25pm-1:25pm AT
	Mary Buser	11:25am-12:25pm ET
	J	10:25am-11:25am CT
		8:25am-9:25am PT
Resolving the Ethical Conflict of Client	Emily Abili	60 minutes
Self-Determination in Mitigation	&	1:25pm-2:25pm AT
S	John Cocco	12:25pm-1:25pm ET
		11:25am-12:25pm CT
		9:25am-10:25am PT
	BREAK	7.20
(10 minutes: 2:25pm-2:35pm AT/1:25pm-1:35pm ET/12:25pm-12:35pm CT/10:25am-10:35am PT)		
Resolving Ethical Challenges in Custody	Viola Vaughan-Eden	60 minutes
& Child Abuse Cases in Family Court		2:35pm-3:35pm AT
·		1:35pm-2:35pm ET
		12:35pm-1:35pm CT
		10:35am-11:35pm PT
Resolving the Ethical Challenges of	Dana Prescott	60 minutes
Navigating Confidentiality under Attorney-		3:35pm-4:35pm AT
Client Privilege in Legal Teams		2:35pm-3:35pm ET
8 8		1:35pm-2:35pm CT
		11:35am-12:35pm PT
	BREAK	
(10 minutes: 4:35pm-4:45pm AT/3:35pm-3:45pm ET/2:35pm-2:45pm CT/12:35pm-12:45pm PT)		
Navigating Bias: Ethical Approaches to	Shawna Paris-Hoyte	60 minutes
Ensuring Fairness in Legal Systems		4:45pm-5:45pm AT
		3:45pm-4:45pm ET
		2:45pm-3:45pm CT
		12:45pm-1:45pm PT
Closing Remarks	Jim Campbell or David	10 minutes
Evaluation Reminder	McCleod	
CONCLUDE		
(5:55pm AT/4:55pm ET/3:55pm CT/1:55pm PT)		
\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \		